widgetul-addthis
bookmarking code css google-buzz html selecteaza service statistici Stiri IT Stiri IT Tutoriale Blogger tweeter twitter-odata ultimul Uncategorized

Widgetul AddThis

Widgetul AddThis

In acest tutorial va prezint widgetul oferit de AddThis – The #1 Bookmarking & Sharing Service.

Widgetul ofera posibilitatea de a partaja informatia din posturile blogului pe retelele de socializare: Facebook, Tweeter, Google Buzz, StumbleUpon, etc.

Avantajul folosirii widgetului AddThis este ca nu mai trebuie adaugate separat butoanele pentru fiecare retea de socializare in parte cum este cazul butonului Like de la Facebook sau a butonului Tweet de la Twitter.

Odata instalat widgetul, blogul tau va dispune de majoritatea retelelor de socializare existente.

Instalarea widgetului

  1. Acceseaza pagina Get AddThis;
  2. Selecteaza platforma unde vei instala widgetul. In cazul nostru platforma Blogger;
  3. Mai jos, selecteaza stilul pentru butoane;
  4. Daca doresti si serviciul de Statistici (dar trebuie sa iti faci cont) lasa selectata optiunea Yes, I want analytics, daca nu, selecteaza No, just give me the button cod_box;
  5. Ultimul pas, apasa pe Get the cod_box si vei fi redirectionat catre o pagina de unde poti copia codul si unde ti se explica cum il poti integra pe blog in fiecare post sau in bara laterala a blogului.

Daca te descurci in HTML si CSS te poti uita peste Galeria de butoane, dar pentru instalarea widgetului va trebui sa introduci manual in template-ul blogului cod_box HTML, CSS si JavaScript.

Daca ti s-a parut util acest tutorial poti sa dai un Like, sau sa lasi un comentariu mai jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *