opreste-spam-ul-pe-wordpress
akismet anti spam plugin antispam api akismet plugin antispam plugin-uri resurse Stiri IT Stiri IT Tutoriale Wordpress Uncategorized wordpress anti spam wp spam

Opreste spam-ul pe WordPress

Opreste spam-ul pe WordPress

O sa va prezint in acest articol cateva pluginuri utile anti-spam pentru WordPress, ele sunt printre cele mai eficinete si cele mai utilizate.

Akismet

Cel mai cunoscut dintre toate pluginurile anti-spam pentru WordPress dar si pentru alte platforme, el fiind portat si pentru alte CMS-uri, are o baza centralizata antispam. Uneori da rateori insa isi face treaba bine este o solutie anti-spam simpla si utliza ce este la indemana fiecarei persoane ce utlizeaza WordPress, incepator sau nu. La activare el cere un API ce se obtine prin inregistrare la wordpres.com, API ce se poate folosi pe toate blog-urile, in caz ca detine mai multe.

Defensio for WordPress

Asemanator cu Akismet, functioneaza cu acelasi mecanism si este disponibil pe mai multe platforme decat Akismet insa acesta nu este la fel de popular si de utilizat insa statisticile arata compromitator iar pe viitor poate vor fi si rasturnati de situatii.

Ntz Antispam WordPress Plugin

Botii ce spameaza au obiceiul sa completeze fiecare camp ce li se pune la dispozitie. Introducand un camp ce nu se vede si nu trebuie completat numarul comentarilor spam se reduce considerabil si foarte important, nu se modifica fisierul comments.php. El este dezoltat de romanul Ionut Staicu.

WP-SpamFree

O metoda diferita de orpire a comentariilor spam, el verifica activarea javascript si seteaza un cookie in browserului vizitatorului iar comentariile spam se reduc drastic. El functioneaza si pe varianta multi-user a WordPress, se ocupa si de trackbacks si pingbacks.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *