arsenalul-unui-programator-web-java
abonare acestea ebook hibernate javascript oferta pentru romania Stiri IT Stiri IT Tutoriale Internet Tutoriale Java Uncategorized

Arsenalul unui programator web Java

Arsenal un programator web Java. Pe lângă conceptele fundamentale pe care le găsiți în clase Java , există o serie de tehnologii și elemente complementare de care aveți nevoie pentru a deveni un program complet . Având în vedere că Java este un limbaj atât pentru aplicații desktop și web sau mobile , lista de noi tehnologii și concepte orientate poate deveni rapid foarte mult timp . Așa că astăzi vom discuta în acest articol doar ceea ce ai nevoie pentru programarea web în Java , care este , probabil, cele mai căutate după companii din România .

Cunoștințe generale despre HTTP protocol pentru a construi aplicații web , trebuie să știți modul în care sistemul de Internet pe bază . Ce se întâmplă atunci când un utilizator scrie adresa in browser-ul până când o pagină este afista ? Sau arata ca corpul unei cereri POST ? Acestea sunt întrebări pe care le va primi răspunsul dacă ați investi ceva timp în studierea funcționarea HTTP Internet în general .

expresii regulate : Imaginați-vă , de exemplu , pentru a primi o valoare de citit de la o textfiled . Cum poți să asigurați-vă că valoarea este de fapt o adresă de e-mail ? Sau o adresă web validă ? Acesta va fi foarte dificil de a face acest lucru prin validarea INSTRUCȚIUNI tip clasice IF . Pentru astfel de situații s-au inventat expresii regulate . În esență , este o tehnica care verifică dacă un anumit șir corespunde unui anumit model .

modele de design : dacă ați fost de a defini modele de design , apoi definită lor ca suna ceva de genul ” soluții standard pentru probleme de standard. ” O serie de probleme în programarea orientată – obiect poate fi găsit în aproape toate proiectele . La fel cum aveți nevoie pentru a sorta o listă de articole , astfel încât , uneori, va trebui să vă asigurați că o clasă nu se poate crea un singur obiect la nivel de aplicație . În cazul în care s-au dezvoltat algoritmi de sortare de sortare pentru a doua problema a fost introdus de către modelul de proiectare Singleton . Acest model de design , împreună cu o serie de alte modele vin ca standard, soluții la problemele pe care ne-am lovit dezvoltarea noastră folosind codul de programare orientat obiect .

tehnologii de front-end : chiar dacă cele mai multe ori , un programator Java va lucra în primul rând pe server și backend , va fi foarte bine să știe modul în care paginile web sunt afișate în Java ‘ s expediate . Deci, în timp ce investițiile în tehnologii , cum ar fi CSS sau Javascript , și aveți o mulțime de a câștiga pe termen lung .

Cadre Java Web : o aplicatie de mare construit site-uri doar servelt sau JSP-uri va deveni în scurt timp un rigid și dificil de schimbat . Pentru a rezolva astfel de situații adaugă un nou strat de abstractizare în aplicare nostru poate fi cadrul Struts . Același lucru se va întâmpla cu codul JDBC , așa că vom adăuga un nou cadru : Hibernate . În esență, un cadru este o colecție de clase și o modalitate de abordare a codului , care se va ” lega ” de a lucra într-un anumit mod, astfel încât codul va fi mai ușor pentru a menține și a modifica . Cele mai populare cadre web pentru Java sunt : Spring , Hibernate și Struts .

În plus față de acestea , există multe alte cadre sau a tehnologiei obiectele de care ai nevoie , dar în experiența noastră ele sunt cele de care aveți nevoie de multe ori .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *