Un blog mai interesant pentru cititori

0
6

Un blog mai fascinant pentru cititoriiVă recomandăm un număr de plugin-uri WordPress utile pentru blog-ul dvs. de cititori plugin-uri care pot face mai interactiv și fascinant pentru alții .

1. Yawasp – Un plugin care previne spam-ul și ajută în sensul că nu elimina zeci de comentarii inutile

2. Comment Relish Comment Relish – Un plugin care gândesc să -l pună în aplicare eu pe un blog al meu . El cel care a comentat în primul rând pe site-ul un e-mail cu un mesaj de mulțumire trimite .

3. Comment Reply Notification Comment Răspuns Notificare – acest Pugin tine la curent de comentator e-mail cu ceea ce a comenta acest articol . O modalitate de a face din nou pentru a comenta din nou .

4. Contextual related posts Contextuale Legate de posturi – Creați o listă de articole din diverse puncte de vedere asemantoare articolul citit și este o modalitate buna de a oferi noutati care l- ar putea interesa cine să citească .

5. Twitter – Acest plugin permite cititorilor să comenteze id-ul de Twitter , în cazul în care nu dețineți un site sau un blog personal .

6. WP-Polls – Sondaje – Puteți crea diferite cititorii sondaje și să fie a arătat în bara laterală sau într-un articol .

7. WP Greet Box – prima dată vizitat blog-ul pe care îl introduceți va fi ” întâmpinat ” cu o felicitare personalizată de site-ul și apoi a venit la blog-ul dvs. , Facebook, Twitter etc .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here