chrispy-bacon-circle

Suport tehnic si programe de training


Suport tehnic si programe de training pentru o performanta profesionala.

Aplicatii web

Va punem la dispozitie mai multe sisteme de administrare a continutului CMS precum: WordPress, Joomla, Drupal, care va facilita publicarea de continut pe site-ul web. Aceste sisteme pot fi folosite cu usurinta de catre utilizatorii fara cunostinte de programare.Securitate maxima datorita updaturilor frecvente asupra CMS-urilor.

Creare Magazin Online

Cu ajutorul unui magazin online va pute-ti pune in evidenta produsele la adevarata valoare a lor. Optimizarea magazinului este foarte importanta, de aceea va oferim functionalitati utile pentru diverse aplicatii precum: coduri de reducere, produse asociate si promotii pentru anumite produse.Ne adaptam pentru fiecare nivel de afacere, oferind servici profesionale.

Optimizare Web

Optimizarea pentru motoarele de cautare este un pas foarte important in cresterea numarului de vizitatori. Clasificarea cat mai sus in motoare de cautare la cuvinte-cheie relevante, ajuta la succesul promovarii firmei sau produselor afacerii dumneavoastre.Se vor face analize seo amanuntite, pentru optimizarea site-ului web.

Creare Website

Oferim servicii profesionale de creare site-uri web la preturi avantajoase. Scopul echipei noastre este sa oferim servicii conform necesitatilor fiecarui client. Un site web cu un design profesional va ajuta sa definiti corespunzator imaginea virtuala.Construim pagini web profesionale pentru orice domeniu de activitate.