Skip to toolbar
Tutoriale Java

Sfaturi pentru programatorii Java incepatori

Sfaturi pentru incepatori programatori Java. De-a lungul sesiuni desfășurate pentru Java , am observat o serie de probleme comune cu care se confrunta cei care vin la prima clasa . Așa că am decis să facă o listă de sfaturi care , sperăm, vă ajuta să obțineți frustrat în perioada de la începutul carierei dvs. simplu programator Java :

citi mesaje de eroare și excepții Java – chiar dacă , la început , par a fi plin de detalii tehnice care nu primesc prea multe mesaje și date de la erorile de compilare Java va clarifica destul de bine ceea ce este în neregulă cu codul .

Regula de aur este întotdeauna de a începe să se stabilească în primul rând eroarea , reconstruirea și de a lua următoarea eroare . Un exemplu strălucit este că, dacă nu scriu site-uri includ declarația sincer , eu primesc zeci de erori , care nu sunt recunoscute de mai multe clase . Dar, la scurt timp după corecta această eroare , veți vedea că numărul scade drastic . Ideea este de a începe întotdeauna de la prima eroare , cauza , și nu să încerce a repara erorile care sunt derivate din ea , deoarece va fi mult mai dificil ;
Mulți oameni care au învățat ca programul a avut aceeași problemă ca și tine, prin cautarile facute pe motoarele de cautare . Puteți găsi soluția la problema pe care o au , sau alte soluții care trebuie să se adapteze la problema ta , și va trebui să utilizeze metoda sau clasa de care aveți nevoie . Nu uita API-ul Java este o resursă de neprețuit .
Micile detalii pot face probleme mai mari – de multe ori te-ai putea găsi într-o situație în care te uiți la cod de cateva ore și nu realizezi , care este problema. Șansele mai mari de rezolvare, sunt de a folosi alocarea simbolului ( = ) în locul simbolului pentru comparație ( == ), în cazul în care exista o ( greaseala comuna în PHP , de exemplu ) . Diferențe mici pot avea un impact mare , asupra rezultatului.

Nu scrieti mai mult de 2-3 linii de cad fara a-l rula, deoarece multe persoane scriu 10 linii de cod iar la final nu stie unde a gresit. Dupa ce scrieti o bucata mica de cod va trebui executata, iar astfel va asigurati ca tot ceea ce faceti este bine.
Folosiți nume consistente pentru variabile si metode pe care le scrieti, deoarece codul va fi mult mai usor de inteles, atat pentru cel care scrie codul cat si pentru cei care vor sa te ajute sa rezolvi problema. Cu ajutorul functiei ( CTRL + SPACE în Eclipse ) ve-ti putea scrie corect nume de variabile.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close