Website XXL

Samsung Galaxy S4 si HTC One in varianta Google Edition

Samsung Galaxy S4 şi HTC One în variantă Google Edition sunt acum la vânzare (Telefoane mobile)

HTC One şi vârful de gamă Samsung Galaxy S4 pot fi comandate începând de astăzi, din unele regiuni ale lumii, în variantă Google Edition echipată cu versiunea nemodificată a sistemului de operare Android.

Înzestrat cu 32GB memorie flash neexpandabilă, noul HTC One Google Ediţion poate fi obţinut din magazinul Play Store contra sumei de 599 dolari. Lăsat cu numai 16GB spaţiu de stocare, dar utilat cu slot microSD pentru expansiune, modelul Galaxy S4 Google Ediţion poate fi comandat din acelaşi magazin Play Store contra sumei de 649 dolari.

Din păcate singurii privilegiaţi care pot achiziţiona deja noile modele smartphone sunt locuitorii Statelor Unite, iar data la care va fi asigurată disponibilitatea şi în alte regiuni ale lumii nu este cunoscută.

Înainte de a ne entuziasma foarte tare la gândul achiziţionării unui smartphone livrat cu o versiune neatinsă de Android trebuie ştiut că nici modelul Galaxy S4 şi nici HTC One nu beneficiază de actualizări software direct de la Google. În schimb, Google trimite producătorilor OEM build-uri Android pe care aceştia le personalizează aplicând driverele necesare şi alte componente firmware specifice dispozitivului respectiv. Rezultatule este că la final ritmul şi promptitudinea cu care sunt furnizate actualizările pentru platforma Android este decis tot de producătorii dispozitivelor respective, fapt ce predispune la întârzieri dictate de agenta fiecărui producător în parte, respectiv atenţia acordată fiecărui dispozitiv de-a lungul duratei sale de viaţă.

Leave a Reply