Skip to toolbar
Tutoriale Joomla

Romanian Translation / Language Pack for SobiPro

Romanian Translation / Language Pack for SobiPro

SobiPro este o componenta Joomla foarte puternica ce permite dezvoltarea de directoare web si cataloage online, careia insa ii lipsea un pachet de traduceri pentru limba romana. Dream Webdesign, sponsor si sustinator al echipei Sigsiu.net va ofera un astfel de pachet de traduceri, actualizat si testat permanent.

Download

Descarca Romanian Language Pack for SobiPro 1.0 RC4.

Instalare

Instalarea limbii romane in SobiPro se face din Components -> SobiPro -> Application Manager alegand fisierul descarcat mai sus si apasand butonul Upload File & Install. Activarea limbii romane pentru SobiPro se face automat daca in Extensions -> Language Manager aveti activata limba romana pentru platforma Joomla, fie in partea de frontend (site), fie in partea de backend (panou administrare), fie in ambele parti.

Pentru erori descoperite in traducere sau sugestii de imbunatatire a acesteia ne puteti contacta prin formularul de contact de pe acest site.

Resurse

Discutii legate de pachetul de traducere in limba romana a SobiPro:
Forum Sigsiu.net

Daca considerati util acest pachet de traduceri, va rugam sa raspanditi vestea pe retelele de social media si bookmarking folosind uneltele de mai jos. Va multumim!

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close