Skip to toolbar
Tutoriale ITTutoriale Windows

Registrii din Windows, cum procedam la curatarea lor ?

Windows registry , cum le curățați ? Registru , și fișierele de pe hard disk , după mult timp de scris / stergerea fragment în bucăți toate hard disk . Astfel , sistemul devine mai lent , deoarece hard disk-ul are pentru a citi un fișier în mai multe locuri .
În ultimii ani, au existat o mulțime de programe care optimizează sistemul de operare prin ștergerea fișierelor temporare , de curățare de registry , defragmentarea hard disk-uri , etc . Dar foarte puțini dintre ei poate defragmenta registru .
Programul pe care l-am folosi numit Quicksys RegDefrag și este capabil să defragmentarea succes registru . Programul este freeware ( gratuit) și poate fi descărcat de la adresa www.regdefrag.com / download – registru – defrag . Acesta poate fi utilizat în versiunea portabilă .

După instalare , executați aplicația pe care o va deschide fereastra de mai sus . Programul este foarte usor de utilizat . Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Registry Defrag . Se va face un punct de restaurare cu System Restore . În cazul în care aveți probleme , puteți reveni la sistemul la starea inițială folosind punctul de restaurare .
Butonul de mai sus opțiuni vă permite să dezactivați programul de actualizare automată opțiune în cazul în care există o versiune mai nouă , de a schimba programul de limba și dezactiva restabili creația punct de defragmentarea .

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close