Website XXL

Optimizare si curatare registri Windows

In acest tutorial va voi prezenta un tutorial video pentru curatarea fisierelor nefolositoare din windowns care poate ingreuna sistemul de operare. Acest lucru se poate face din windowns, dar si cu ajutorul unor programe.

Pentru a curata fisierele nefolositoare din windowns: My PC, selectati partitia dorita, curatare fisiere si selectati toate casutele cu exceptia ultimelor doua casute, dupa care selectati ok.

Varianta a doua este folosirea programului CCleaner, care este un program simplu si foarte usor de folosit. Avantajul acestui program fata de curatarea din windowns este acela ca acesta are capacitatea de curatarea registrilor care au ramas in urma dezinstalarii anumitor programe si care pot influenta performanta sistemului de operare. Pentru a descarca acest program puteti scrie CCleaner in motoarele de cautare. Pagina oficiala http://www.piriform.com/ccleaner

Alegeti varianta free si selectati una dintre variantele de download. Instalarea este una simpla. Dupa pornirea programului selectati casuta analize, iar dupa analiza run cliner. Aceasta curatare va curata cache si cookies si alte fisiere temporale.

Varianta a doua va curata registri. Selectati registri, scan iar la filnal fix selected issuses.

Leave a Reply