Impartirea in mai multe arhive a unui fisier

0
20

Impartirea in mai multe arhive a unui fisier

In acest tutorial va voi prezenta cum putem imparti o arhiva in mai multe parti iar la extragere acestea se vor extrage in fisierul care era in arhiva.
Pentru a face acest lucru avem nevoie de winrar pe care il putem descarca de pe pagina oficiala www.rarlab.com
Vom alege 32 sau 64 de biti in functie de sistemul de operare.
Dupa ce a fost descarcat se va instala in calculator foarte simplu.
Pentru a imparti arhiva vom alege un fisier sau o arhiva.
Pentru a face o arhiva va trebui sa dam click dreapta si sa dam pe add to arhive, unde vom alege tipul .rar sau .zip
Vom alege compresia cu care dorim sa se arhiveze. in cazul in care dorim ca fisierul sa fie mai mic vom alege o compresie mai mare (best)
Dupa ce am creat arhiva o vom imparti in mai multe arhive. Acest lucru se poate face in cazul in care este foarte mare si nu se poate uploada sau transporta din cauza marimi sale.
Vom da click dreapta pe fisier si vom alege aceleasi setari iar la Split to volume size vom alege marimea fisierului care dorim sa se arhiveze. Eu voi alege acum 1 Mb dar dvs puteti alege orice marime doriti. In partea din dreapta alegem tipul. Kb, mb, sau gb si dam pe OK. Dupa cum vedeti arhivele au fost create la 1 MB fiecare. Acum o vom dezarhiva.
Pentru a face acest lucru va trebui sa alegem primul fisier si anume cel cu part1 si se va extrage la fel ca o arhiva normala. click dreapta si extract all. Dupa extragere fisierul va avea dimensiunea initiala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here