Skip to toolbar
Tutoriale IT

Tutoriale: Despre SEO

Tutoriale SEO. SEO ( Search Engine Optimisation ), este una din sectii mele preferate , pe care un dezvoltator web ar trebui să le folosească atunci când concepe , dezvolta sau informa pe cineva despre un site . SEO necesită o mulțime de informații , răbdare și o știință anumit nivel . Există multe lucruri pe care trebuie să ia în considerare atunci când se ocupă cu un site web din punct de vedere SEO .
Ce este SEO ?
Utilizarea acestui SEO ?
În ce măsură este folosit azi ?
Cât de mulți dezvoltatori web știu SEO ?
SEO este o sursă rapidă de numerar ?
Merită să încercați ” pacalirea ” SE ( site-uri de motoare de căutare) ?
Cum poți accelera un site de promovare a unui foarte bun SEO respectand anumite standarde ?

Aici sunt doar cateva intrebari la care și va găsi răspunsul în articolele următoare . Da , un motiv pentru a obține informații și să înțeleagă cum de a construi un site web .
Pana acum cativa ani, a ajuns pentru a construi un site web și să aștepte pentru a vedea dacă acesta va apărea în partea de sus într- un motor de căutare sau nu . Multe lucruri nu au fost relevante la acel moment proprietarul unui site ca a fost ideea comună că ” în cazul în care există site-ul meu de pe web , atunci oamenii vor vizita cu siguranta mine . ”
Vă rugăm să rețineți că , în ultimii ani, vorbim de Web 2.0 , printre principiile de bază și de optimizare este un loc foarte bun pentru relevanță în motoarele de căutare .
Mai multe detalii pot fi găsite la această adresă optimizarea motorului de căutare . Voi rezuma , uneori, informațiile găsite la această adresă , dar va aduce noi informații care pot fi găsite în câteva locuri de pe net și , poate, după o căutare de prea mult timp .
Aceasta nu este o munca usoara optimizarea unui site , mai ales atunci când rezultatele pe care le doresc mai repede . ” Rezultate rapide “, întruchipate de un număr de vizitatori care au devenit în cele din urmă cumpărătorii finali nu sunt doar factorii de puternice atunci când doriți pentru a optimiza un site . Este nevoie de timp . Chiar și motoarele de căutare , precum Google au nevoie de 1-2 săptămâni pentru a indexa un site , poate chiar mai mult . Nu mai vorbim de alte motoare . ( Yahoo aprecia acest lucru este, probabil, cea mai rapidă și loiali schimbările de pe un site web . Mai bine să nu se schimbe . )
Multe companii SEO subestima acest capitol nu doresc să discute motivele , de fapt este că aici veți găsi informații utile , care va apărea la diferite intervale de timp .

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close