Controlarea telefonului de la distanta de pe PC

0
18

Cum se poate controla telefonul de la distanta de pe PC

 

AirDroid, este o aplicatie extrem de interesanta care ne permite sa gestionam smartphone-ul sau tableta Android de la distanta, fara cabluri de date, fara drivere, direct de pe PC, laptop sau chiar o alta tableta.
Ca acest lucru sa se intample va trebui ca smartphone-ul sau tableta Android sa se afle conectate la aceeasi retea internet la care se afla conectat si calculatorul sau laptopul de pe care vrem sa controlam dispozitivul Android.
Aplicatia AirDroid poate fi folosita gratuit si fara limite atat timp cat cele doua dispoztive, calculatorul si dispozitivul Android se afla in aceeasi retea internet. Daca va faceti un cont si va logati in aplicatie beneficiati de 100 MB trafic pentru a putea controla dispozitivul Android chiar daca nu se afla in aceeasi retea internet cu calculatorul de pe care controlati dispozitivul Android plus posibilitatea de localizare a dispozitivului, blocarea si declansarea camerei foto in mod automat daca dispozitivul este furat si infractorul greseste codul de deblocare, stergerea datelor persoanale sau declansarea unui semnal de alarma, toate acestea de la distanta.
Daca alegeti sa platiti o taxa lunara si sa deveniti utilizator AirDroid Premium veti obtine: pana la 1 GB trafic pe luna pentru utilizarea aplicatiei chiar si atunci cand dispozitivul Android si PC-ul nu se afla in aceeasi retea internet, transfer de fisiere intre dispozitivul Android si PC de pana la 100 MB. Puteti alege sa platiti 2 dolari pe luna, 20 de dolari pe an sau 39 de dolari pe 2 an.
Ce putem face cu AirDroid?
– putem gestiona agenda telefonica, putem sterge, edita sau adauga numere de detelfon.
– avem la dispozitie un manager de fisiere ce ne permite accesul la fisierele din dispozitivul Android si gestionarea acestora.
– putem trimite SMS-uri si putem initia apeluri direct de pe desktop
– puteti instala, dezinstala aplicatii din dispozitivul Android direct de pe desktop.
– puteti extrage/descarca in calculator aplicatii .apk din dispozitivul Android. Daca aveti root pe dispozitivul Android veti putea extrage pe calculator chiar si aplicatiile de sistem.
– puteti deschide o pagina web in browserul dispozitivului Android folosind calculatorul.
– aveti posibilitatea sa vizionati si sa gestionati fotografiile si clipurile video din dispozitivul Android
– puteti introduce text de pe desktop in clipboard-ul dispozitivului Android
– puteti aculta sau gestiona muzica existenta pe dispozitivul Android direct de pe calculatorrul vostru
– puteti transfera fisiere de orice tip intre dispozitivul Android si calculator
– puteti face captura de ecran a dispozitivului Android si sa o vizualizati pe desktopul calculatorului
– puteti controla camera frontala sau dorsala a dispozitivului Android, puteti vedea in timp real pe calculator ceea ce capteaza camera video de pe dispozitivul Android. O functie utila care poate fi folosita pentru a tranforma un telefon Android intr-o camera de supraveghere.
– puteti localiza dispozitivul Android direct de pe PC
Pe final, AirDroid este probabil cea mai buna aplicatie ce permite controlarea de la distanta a unui dispozitiv Android.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here