Skip to toolbar
Tutoriale Photoshop

Cum se instaleaza corect Windows 8

În primul rând , porniți computerul utilizând discul de instalare pentru Windows 8 . Dacă utilizați o mașină virtuală , ea începe să utilizați imaginea de instalare . Iso pe care l-ați descărcat .
Windows 8 are nevoie de ceva timp pentru a încărca fișierele de instalare de afișat un ecran aproape complet negru, similar cu cel de mai jos .

Instalați Windows 8

Odată ce fișierele de instalare sunt copiate , instalarea propriu-zisa incepe prin ai întreba ce limbă , timp , monedă și o tastatură pe care doriți să utilizați . Ar trebui remarcat faptul că , cel puțin până în octombrie 2012, Windows 8 nu va fi disponibil în limba română . Face selecțiile pe care doriți și faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Pentru a începe instalarea , faceți clic pe Instalare acum buton .

Vi se va cere pentru a intra în sistemul de operare cheie de activare ( cheie de produs ) . Această cheie este inclus în pachetul achiziționat , care include kit de instalare . Introduceți cheia de activare și faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Acum trebuie să citiți acordul de licență . Bifați caseta ” Sunt de acord cu termenii licenței ” și faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Va trebui să aleagă între a face instalarea de upgrade sau un obicei ( ” cei puri ” ) . Vă recomandăm să selectați Custom : Instalați numai pentru Windows ( avansat ) și să trișeze pe o partiție separată .

Instalați Windows 8

Acum vi se cere în cazul în care pentru a instala Windows 8 . Selectați partiția pe care doriți și faceți clic pe Următorul . Dacă instalați Windows 8 pe o mașină virtuală sau pe un sistem curat , trebuie să creați mai întâi partiția . Deci, faceți clic pe Opțiuni unitate (complex ) .

Instalați Windows 8

Pentru a crea partiția , faceți clic pe Nou .

Instalați Windows 8

Instalația dă dimensiunea maximă care poate fi atribuitpartiției . Să specificați dimensiunea dorită și faceți clic pe Aplicare .

NOTĂ : Dacă doriți să configurați mai puțin spațiu disponibil , apoi modificați valoarea la una care ti se potriveste cel mai bine . Tu ar trebui să ia în considerare faptul că Windows 8 ocupă aproximativ 10 GB de spațiu , acest liber de a utiliza tipurile de fișiere de hibernare opțiuni , aplicatii de dezvoltare de software , etc . Vă recomandăm să atribuie cel puțin 20-25 GO pentru o buna funcționare .

Instalați Windows 8

Acum, sunteți informat că Windows 8 va crea partiții suplimentare pentru fișiere de sistem și de restaurare a sistemului în caz de probleme . Faceți clic pe OK .

Instalați Windows 8

Rezervat este creat partiția de sistem și trebuie doar să apăsați din nou pe Următorul. Înainte de aceasta , asigurați-vă că partiția corectă a fost selectată pentru a instala Windows 8 .

Notă : În acest pas , de asemenea, aveți posibilitatea să formatați partiția selectat prin apăsarea Format înainte de a apăsa pe butonul Next .

Instalați Windows 8

În final ,instalarea începe . Procesul va dura ceva timp , având acum loc copierea toate fișierele necesare și instalarea întregului sistem de operare .

Instalați Windows 8

Odată ce instalarea este completă , Windows 8 va reporni în mod automat sistemul . Apoi, veți vedea Windows 8 a face unele preparate pentru prima utilizare . În funcție de sistemul pe care îl avea , s-ar putea merge în continuare prin procedura de restart .
Personalizarea Windows 8

După ce sistemul a repornit , Windows 8 va necesita mai puțin timp pentru a pregăti totul .

Instalați Windows 8

Urmați de calculator și Windows 8 personalizarea . Incepe prin a da un nume pentru calculatorul dvs. Dacă introduceți caracterele ” neautorizat “, ca $ , % , si , veți fi notificat ca atare . Puteți alege culoarea dorită pentru fundalul sistemului de operare . Când ați terminat , faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Dacă instalați Windows 8 pe un laptop sau dispozitiv care are o placă de rețea fără fir , vi se va cere să se conecteze la o rețea fără fir disponibile și specifica detaliile de conectare înainte de a continua .

Acum va trebui să aleagă între folosind setările exprese ( setări Express ) de Windows 8 sau , dacă doriți , personalizați instalarea . Noi ” fanii re de personalizare , în detaliu , așa că hai să vedem ce se întâmplă dacă alegeți Personalizare .

Instalați Windows 8

În primul rând , trebuie să selectați dacă doriți să începeți infrastructuri de rețele de partajare . Selectați opțiunea dorită .

Instalați Windows 8

Atunci va trebui să confirme comportamentul implicit de actualizări Windows ( Windows Update ) și filtrul de ecran inteligent . Aplicați modificările și faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Veți fi întrebat dacă doriți să trimiteți la Microsoft diferite tipuri de informații . Alegeți informațiile pe care doriți să trimiteți și faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Acum , ați întrebat despre opțiunile pe care doriți să activați depanare . Puteți activa , de asemenea, aplicații de a utiliza numele sau imaginea și să partajați locația dvs. Setați opțiunile dorite și apăsați din nou Next.

Instalați Windows 8

În cele din urmă , ajungem să vă conectați la ecranul PC-ului . Pentru a utiliza toate caracteristicile Windows 8 , trebuie să aveți un Microsoft . Introduceți Microsoft și faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Notă : Dacă doriți să creați o Microsoft ( Windows Live ID ) , faceți clic pe ” conectați-vă fără un cont Microsoft ” și urmați instrucțiunile de instalare .

Apoi, trebuie să introduceți parola asociată cu contul pe care le dețineți Microsoft . După aceea , faceți clic pe Următorul .

Instalați Windows 8

Apoi, puteți specifica o adresă de e-mail alternativă care poate fi utilizată în cazul în care aveți nevoie pentru a recupera parola contului Microsoft și un număr de telefon . Doar în cazul în care ați uitat sau furat și -a schimbat de cineva neautorizat . Dacă nu specificați o adresă de e-mail , aveți posibilitatea să utilizați toate cele menționate inițial . Faceți clic pe Next.

Instalați Windows 8

Este nevoie de ceva timp pentru Windows 8 se pregateste computer și a stabilit toate opțiunile .

Instalați Windows 8

În timp ce pregătirile finale sunt realizate , sunteți întâmpinați de un tutorial cu privire la modul de a accesa noua bara cu farmecele de Windows 8 . Vă recomandăm să urmați cu atenție tutorial pentru tine va ajuta să vă familiarizați rapid cu această schimbare .

Instalați Windows 8

După finalizarea tutorial , veți vedea unele ecrane de informare de culoare care vă informează despre progresul procesului de personalizare .

Instalați Windows 8

Odată ce totul este gata , ecranul implicit este Windows 8 ( Windows 8 ecranul de pornire ) .

Instalați Windows 8

Puteți accesa , de asemenea, spațiul de lucru clasic , apăsând Win + D sau făcând clic pe comanda rapidă de pe ecranul de pornire .

Instalați Windows 8

Bine ați venit la prima întâlnire cu Windows 8 !
concluziile

După cum puteți vedea , instalarea Windows 8 pornește într-un mod similar cu cel pentru Windows 7 . Pe măsură ce se apropie de prima conexiune , lucrurile se schimba radical , iar noua interfață apare în prim-plan . Pentru a afla mai multe despre noutățile aduse de Windows 8 , nu ezitați să citiți articolele recomandate în acest articol sau secțiune nostru de articole dedicate Windows 8 .

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close