Skip to toolbar
Tutoriale Java

Cum sa scrii un CV pentru un job de Programator

Cum se scrie un CV pentru un post de programator . Noi primim multe întrebări de la cei care au cursuri complete de Java , cum să obțineți un internship în primul rând , un prim loc de muncă , sau cum să facă o impresie bună la interviuri . Așa că am decis să înceapă cu câteva sfaturi cu privire la modul în care te-a pus un CV bun .

În ciuda ” credința populară ” , angajatorii apreciază un scurt CV-ul la punct, de care nici unul de 5-6 pagini doar unul este relevant . Un CV bun ar fi făcut una , maxim două pagini . Chiar dacă faci o mulțime de lucruri pe ele cred și selectați cel mai important . Aceasta va evidențiacapacitatea de sinteza si structura . Uită-te la lucrurile din punctul de vedere al celui care citeste CV-ul tau , care este interesat de a realiza cât mai repede , ceea ce ai făcut și ce direcții puteți dezvolta în viitor .

În cazul în care nu este necesar să evite în mod explicit format CV-ul european . Amprenta și are o mulțime de secțiuni irelevante cazul în care veți avea trece , sau scrii ceva doar pentru a fi acolo .

Evitați secțiuni de obiective și de hobby-uri . În 99 % din cazuri , care va citi CV-ul tau va trece aceste secțiuni pentru că el știe că va găsi același conținut cu privire la toate CV-uri . În loc de a adăuga mai multe secțiuni de proiecte personale , în cazul în care pot să vă spun despre unul sau mai multe proiecte pe care le -am făcut .

Dacă este necesar , se adaugă cursuri , certificari si / sau rezultate de la concursuri și competiții la care ați participat în calitate de activități extracurriculare . Acest lucru va demonstra interesul dumneavoastră în subiectul în care aplici .

Dacă ați avut niciun loc de muncă anterior , descrie ceea ce ai făcut în site-uri de internship sau site-uri de locuri de muncă anterioare . De aici va începe multe discuții în interviuri .

Nu în ultimul rând , fii atent ce imagini pe care le utilizați în CV-ul tau . Trebuie să fie o imagine care inspiră neutru și profesionalism . Mai bine nu folosi orice imagine , doar un singur făcut ” bere cu prietenii ” sau poza de profil pe Facebook

Mai jos sunt două exemple de modele de bune de CV-uri , dar puteți găsi mult mai mult dacă dai o căutare pe Google pentru ” bun exemplu cv ” .

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close