Skip to toolbar
Tutoriale InternetTutoriale IT

Cum sa faci print screen la intreaga pagina in Mozilla

Cum se face print screen întreaga pagină în Mozilla
Print Screen -ul utilizat pentru a vă doriți să luați o imagine a unei ferestre deschise în browser-ul , acesta poate fi stocat ca imagine calculator sau exportate direct într-un program de editare grafică pentru a fi procesate . Pentru a face acest lucru , aveți nevoie pentru a instala un add-on pentru Mozilla Firefox , și anume ” Screengrab ” .
Puteți să-l găsiți la următoarea adresă : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/screengrab/ .
Instalarea este foarte simplu , trebuie doar să apăsați pe butonul verde ” Adăugați la Firefox ” și reporniți Firefox .
Acum, veți avea o pictogramă în colțul din dreapta jos , pe care le puteți copia orice pagină sau parte de care site-ul și chiar și fișiere Flash , acestea din urmă au nevoie de a fi instalat Java in browser-ul pentru a naviga .
Când vezi ceva interesant și doriți să le copiați , pur și simplu faceți clic pe mouse-ul din stânga pe pictograma și se va deschide o mică fereastră în care puteți selecta mai întâi dacă doriți să salvați fișierul sau pentru a copia și de la ” veți avea opțiunea : Salvați orice pagină , cu excepția porțiunea vizibilă a ecranului sau a salva o parte pe care o selectați manual .
Avantajul de obicei Print Screen cheie de pe tastatură , este că se poate face copii ale paginilor , indiferent de cât de mare și nu doar ceea ce vedem pe ecran , a se vedea aici , de exemplu, pagina web mare .

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close