Ce televizor cu LED sa imi cumpar?

0
6

Ce televizor cu LED sa imi cumpar?

Ma gandesc de ceva timp sa renunt la LCD-ul meu si sa imi cumpar un televizor cu LED. Unul din motive este desigur si consumul de energie care este mai mic in cazul televizoarelor cu LED. Am “rasfoit” putin internet-ul si am gasit cateva oferte interesante.

Primul model care mi-a atras atentia este Smart Tv-ul 40ES5500 de la Samsung. Are o diagonala de 101 cm, este Full HD, iar rezolutia maxima ajunge la 1920 x 1080.  Putem adauga la caracteristici sunetul Dolby Digital, tehnologiile Wide Color Enhancer Plus si Web Video Enhancer, Smart Phone Remote, Game Mode si multe altele. Acest model are 12.3 kg, dimensiunile 927.4 x 554.7 x 46.9 mm si consuma doar 55 W.

smart_tv_samsung_led_full_hd

Fiind vorba de un Smart Tv, putem accesa cu ajutorul sau continutul si serviciile online SmartHub. Avem si posibilitatea de a inregistra si stoca emsiunile si filmele preferate pe un stick de memorie USB sau pe hard disk-uri extrene datorita functiei Personal Video Recorder Ready.

Tehnologia ConnectShare Movie poate transforma televizorul LED Samsung intr-un sistem Home Theater  prin simpla conectare a unei unitati de memorie USB sau au a unui HDD extren de pe care vom rula filmele, fotografiile sau muzica stocata.

smart_tv_lg_full_hd_led_32LS5600Un alt model interesant este 32LS5600 de la LG. Acesta are o diagonala mai mica de doar 81 de cm, o rezolutie de 1920 x 1080, doua iesiri audio de cate 10 W si o greutate de 9.7 kg. Consumul de energie este ceva mai mare decat la modelul celor de la Samsung, ajugand la 80 de W. Dintre tehnologiile incorporate de acest televizor LED Full HD am retinut functia avansata LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansata a ecranului si procesorul performant care duc impreuna la o performanta maxima reducand efectul de blur la imaginile in miscare.

Ce model credeti ca ar trebui sa aleg?

The post Ce televizor cu LED sa imi cumpar? appeared first on Tutoriale IT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here