BlackBerry si Blogger

0
3

BlackBerry si Blogger
blackberry si blogger
Va vorbeam intr-un articol anterior despre aplicatia Blogger pentru iOS si Android, in care va prezentam utilitatea acesteia.

De curand am avut ocazia sa “ma joc” cu doua telefone Blackberry: Blackberry 9800 Torch si BlackBerry 9900. Ambele telefoane sunt recent lansate, Blackberry 9800 Torch fiind un telefon de tip slide, cu ecran tactil si tastatura full querty, pe cand BlackBerry 9900 este un telefon de tip candybar, cu o grosime de numai 10.5 mm.

In cazul de fata nu doresc sa ma axez pe specificatiile tehnice ale telefoanelor (puteti sa va uitati pe pagina producatorului), ci pe conectivitatea acestora la internet: ambele telefoane dispun de WLAN si 3G.

Am cautat pe internet sa vad daca aplicatia Blogger este disponibila si pentru aceste telefoane Blackberry si din pacate nu este disponibila.

Aplicatiile disponibile pentru Blackberry oferite de Google le puteti vedea si instala de aici (Google Search App, Google Maps, Gmail, Google Voice, Google Sync).

Daca folositi intens serviciul de e-mail atunci un telefon Blackberry este solutia ideala datorita serviciului push e-mail si a tastaturilor full querty.

Legat de preturi: Blackberry 9800 pret si BlackBerry 9900 pret

BlackBerry 9800 BlackBerry 9900 pret

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here