Skip to toolbar
Tutoriale InternetTutoriale Java

Arsenalul unui programator web Java

Arsenal un programator web Java. Pe lângă conceptele fundamentale pe care le găsiți în clase Java , există o serie de tehnologii și elemente complementare de care aveți nevoie pentru a deveni un program complet . Având în vedere că Java este un limbaj atât pentru aplicații desktop și web sau mobile , lista de noi tehnologii și concepte orientate poate deveni rapid foarte mult timp . Așa că astăzi vom discuta în acest articol doar ceea ce ai nevoie pentru programarea web în Java , care este , probabil, cele mai căutate după companii din România .

Cunoștințe generale despre HTTP protocol pentru a construi aplicații web , trebuie să știți modul în care sistemul de Internet pe bază . Ce se întâmplă atunci când un utilizator scrie adresa in browser-ul până când o pagină este afista ? Sau arata ca corpul unei cereri POST ? Acestea sunt întrebări pe care le va primi răspunsul dacă ați investi ceva timp în studierea funcționarea HTTP Internet în general .
expresii regulate : Imaginați-vă , de exemplu , pentru a primi o valoare de citit de la o textfiled . Cum poți să asigurați-vă că valoarea este de fapt o adresă de e-mail ? Sau o adresă web validă ? Acesta va fi foarte dificil de a face acest lucru prin validarea INSTRUCȚIUNI tip clasice IF . Pentru astfel de situații s-au inventat expresii regulate . În esență , este o tehnica care verifică dacă un anumit șir corespunde unui anumit model .
modele de design : dacă ați fost de a defini modele de design , apoi definită lor ca suna ceva de genul ” soluții standard pentru probleme de standard. ” O serie de probleme în programarea orientată – obiect poate fi găsit în aproape toate proiectele . La fel cum aveți nevoie pentru a sorta o listă de articole , astfel încât , uneori, va trebui să vă asigurați că o clasă nu se poate crea un singur obiect la nivel de aplicație . În cazul în care s-au dezvoltat algoritmi de sortare de sortare pentru a doua problema a fost introdus de către modelul de proiectare Singleton . Acest model de design , împreună cu o serie de alte modele vin ca standard, soluții la problemele pe care ne-am lovit dezvoltarea noastră folosind codul de programare orientat obiect .
tehnologii de front-end : chiar dacă cele mai multe ori , un programator Java va lucra în primul rând pe server și backend , va fi foarte bine să știe modul în care paginile web sunt afișate în Java ‘ s expediate . Deci, în timp ce investițiile în tehnologii , cum ar fi CSS sau Javascript , și aveți o mulțime de a câștiga pe termen lung .
Cadre Java Web : o aplicatie de mare construit site-uri doar servelt sau JSP-uri va deveni în scurt timp un rigid și dificil de schimbat . Pentru a rezolva astfel de situații adaugă un nou strat de abstractizare în aplicare nostru poate fi cadrul Struts . Același lucru se va întâmpla cu codul JDBC , așa că vom adăuga un nou cadru : Hibernate . În esență, un cadru este o colecție de clase și o modalitate de abordare a codului , care se va ” lega ” de a lucra într-un anumit mod, astfel încât codul va fi mai ușor pentru a menține și a modifica . Cele mai populare cadre web pentru Java sunt : Spring , Hibernate și Struts .

În plus față de acestea , există multe alte cadre sau a tehnologiei obiectele de care ai nevoie , dar în experiența noastră ele sunt cele de care aveți nevoie de multe ori .

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close